Algemene verkoopsvoorwaarden

De website www.gekoesterd.be is het online verkoopkanaal van Nico Brees, geregistreerd met ondernemingsnummer BE0657965351 op het adres Molenveldstraat 4 3440 Zoutleeuw.
Alle communicatie zal online gevoerd worden door gebruik te maken van het emailadres info@gekoesterd.be of via het contactformulier . Door u toegang te verschaffen tot onze website, stemt de koper toe tot een wettelijke verbintenis en de bepalingen en voorwaarden hieronder na te leven. Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten aanwezig op deze site of aangegaan op welke manier dan ook met Gekoesterd, zijn deze algemene verkoopsvoorwaarden van toepassing.

 

Een op gekoesterd aangeboden product

Alle producten die door Gekoesterd te koop worden aangeboden, zijn zo volledig mogelijk en ter goeder trouw beschreven. De aanbiedingen en prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden. De enige geldige verkoopsprijs is diegene die uiteindelijk tijdens de overeenkomst door Gekoesterd  aan u als koper wordt bevestigd. Gekoesterd behoudt zicht het voorrecht om ten allen tijde de prijs van een artikel te wijzigen of te corrigeren, de enige correcte is degene die we uiteindelijk per mail aan u bevestigen als koper. De aangegeven prijzen zijn exclusief leverings- of verpakkingskosten.

Gekoesterd kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele (druk)fouten die op de website aanwezig zijn. Indien er door een fout producten aan een onrealistische prijs geprijsd zijn, behoudt Gekoesterd zich het recht om de bestelling te annuleren en de koper het betaalde bedrag terug te bezorgen.

 

Garantie

Gekoesterd geeft garantie op alle verkochten producten, de duur van deze garantie verschilt per product en zal kenbaar gemaakt worden op de productpagina. Indien een verkocht product binnen de garantietijd kapot gaat of gebreken vertoont, kan u contact met ons opnemen en wordt er naar een oplossing gezocht. Gekoesterd behoudt zich het recht om producten te laten repareren, vervangen of te crediteren.

 

Overeenkomst tussen de koper en Gekoesterd

Er is sprake van een geldige overeenkomst tussen de koper en Gekoesterd. Wanneer de koper van Gekoesterd een bevestiging ontvangt van de bestelling en betaling via de website of de mogelijke betaal-afhandelaar. Gekoesterd kan echter beslissen de geldigheid van een overeenkomst te onderwerpen aan andere voorwaarden, in het geval van bijvoorbeeld belangrijke bestellingen of voorafbetalingen, bestellingen gedaan door minderjarigen of wanneer vorige bestellingen niet betaald werden.

 

Levering, retourneren en dienst na verkoop

Voor de levering van uw bestelling wordt beroep gedaan op de diensten van een externe pakketdienst. De totale kostprijs van de levering wordt tijdens de afhandeling van uw bestelling toegepast op het totaal bestelbedrag en zichtbaar voor de koper tijdens de checkout. De verantwoordelijkheid voor het verzenden van uw bestelling ligt bij de pakketdienst die u gekozen hebt tijdens uw bestelafhandeling en Gekoesterd kan op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden worden voor het niet of niet-tijdig leveren van uw bestelling. Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt de klant een verzendbevestiging via mail. Op dit moment is de bestelling voor Gekoesterd volledig afgerond. Track & trace gegevens zijn onder voorbehoud en enkel van toepassing indien de pakketdienst deze optie ondersteunt. De opgegeven levertermijnen zijn steeds een indicatie. Deze ligt tussen de 3 tot 5 dagen maar meestal de dag na de bestelling. Indien het een op maat gemaakt geschenk is kan de verzendtijd oplopen tot 2 weken. Gekoesterd kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door niet tijdige levering. De goederen reizen op risico van de klant. Gekoesterd is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade gedurende de verzending. 

 

Indien een pakket in bewaring wordt genomen in een afhaalpunt wanneer de klant niet thuis was tijdens de aanbieding, is het de verantwoordelijkheid van de klant om het pakket tijdig af te halen. Indien het pakket niet wordt afgehaald en het retour komt naar Gekoesterd, dienen opnieuw verzendkosten te worden betaald om het pakket alsnog te ontvangen. De klant kan het desgewenst ook komen afhalen in Zoutleeuw.

Bestellingen die retour komen omwille van het niet tijdig afhalen in een afhaalpunt, kunnen niet geannuleerd worden en zullen dus ook niet terugbetaald worden. 

 

Herroepingsrecht:retourneren kan binnen 14 dagen na bezorging. Voordat het product geretourneerd wordt dient de koper eerst contact op te nemen met Gekoesterd met een reden van retour en de factuur of orderbevestiging van de bestelling.

Het artikel dient geretourneerd te worden naar het adres: Molenveldstraat 4 3440 Zoutleeuw.

Het artikel zal enkel gecrediteerd of vervangen worden indien het ongebruikt en ongeopend aankomt bij Gekoesterd, Gekoesterd is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van het product tijdens verzending van de koper naar Gekoesterd.

Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten zal na ontvangen en nakijken bij Gekoesterd binnen de 5 werkdagen worden teruggestort. Indien de koper ervoor kiest om het product te ruilen zal de koper hiervoor opnieuw verzendkosten moeten betalen.

!!! Dit herroepingsrecht is niet geldig voor gepersonaliseerde producten. Deze op maat gemaakte items vallen niet onder het herroepingsrecht.

 

Afwijzen van verantwoordelijkheid en beperking van aansprakelijkheid.

Wij kunnen niet garanderen dat www.gekoesterd.be ononderbroken of foutloos zal functioneren. We geven geen waarborgen mbt de resultaten die zouden kunnen bekomen worden bij het gebruik van onze website, noch de juistheid of de betrouwbaarheid van de informatie die verkregen wordt via de site. Deze site wordt ter beschikking gesteld op een "as is" en "as available" basis. We leggen geen verklaringen af of geven geen enkele waarborg, duidelijk of impliciet, in verband met het functioneren van de site, de informatie, de inhoud, de materialen of de producten die op de site worden voorgesteld. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt. Gekoesterd behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen. In zoverre de wet dit toelaat, wijst Gekoesterd elke waarborg af, duidelijk of impliciet, omvattend maar niet beperkt tot impliciete waarborgen van verkoopbaarheid en geschiktheid voor een bepaald doel. Gekoesterd zal niet aansprakelijk worden gesteld voor om het even welke schade voortkomend uit het gebruik van de website, omvattend maar niet beperkt tot rechtstreekse, resulterende of onrechtstreekse schade.

 

Klachten

Klachten of betwistingen dienen binnen de 3 werkdagen na levering schriftelijk gemeld te worden op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot het omruilen van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkopen beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling (excl. verzend-en verpakkingskosten)

 

Maatwerkproducten kunnen niet omgeruild worden omwille van het unieke en persoonlijke karakter. (KB herroepingsrecht verkoop op afstand).

 

Toepasselijke wetgeving en bevoegde jurisdictie

De Belgische wet is van toepassing. Enkel de rechtbanken en hoven van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen zullen bevoegd zijn in geval van geschil.

 

Privacy

Wanneer u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden, gaat u ook akkoord met onze privacy verklaring.